Nieuws

De derde dinsdag van september: Printjesdag

14 sep 2018 - Categorie: IT / ICT

De derde dinsdag van september is een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek.


Koning Willem Alexander zal de troonrede voordragen en het regeringsbeleid voor het komende jaar wordt bekendgemaakt. Om de overheidstekorten aan te vullen gaat dit niet zelden gepaard met het verhogen van belastingen en zakelijke heffingen, waar je als ondernemer rekening mee moet houden. Epson wil ondernemend Nederland helpen met besparen en doopt de derde dinsdag van september om tot Printjesdag.

Op Printjesdag viert Epson de introductie van de nieuwe WorkForce Pro WF-C8690 serie A3 multifunctionele inkjetprinters, met een feestelijke aanbieding voor resellers in een ludiek Printjesdag-koffertje. “De voordelen van inkjettechnologie zijn evident,” zegt Ward Estoppey, Channel Marketing Manager bij Epson Nederland. “Met de nieuwe Epson-printers kun je veel besparen: ze zijn tot 96% energiezuiniger, zorgen voor max. 92% minder CO2-uitstoot en tot 94% minder afval dan vergelijkbare laserprinters. Onze resellers kunnen hun klanten helpen om het komende jaar de kosten te verlagen met deze nieuwe A3 inkjetprinter.”

Twee voor de prijs van één
In het Printjesdagkoffertje, dat de Epson-accountmanagers persoonlijk langs komen brengen bij Epson-resellers, zit een mooie actie-aanbieding: één printer voor in de showroom en één printer voor de verkoop, voor de prijs van één.

URL : http://epson.presspage.com/de-derde-dinsdag-van-september-printjesdag/