Nieuws

Compaan Connect, de nieuwe seniorentablet van Compaan!

16 apr 2018 - Categorie: IT / ICT

Voor mensen die wat meer gemak zoeken bij het gebruik van een tablet


 Na het succes van de “klassieke” Compaan in het houten lijstje, presenteren we vol trots de Compaan Connect. Een beheerde tablet voor mensen die een steuntje in de rug waarderen bij het gebruik van technologie.

 

Senioren van nu raken steeds meer gei?nteresseerd in de online wereld. Enerzijds gei?nspireerd door familie en sociale media en anderzijds gedreven door digitalisering van overheden en banken, wagen ze de stap naar een tablet of computer. Maar vaak blijkt dat nog knap lastig en soms zelfs frustrerend. Met de Compaan Connect bieden we ouderen een complete en veilige tablet die verrassend eenvoudig is.

 

Dankzij onze eigen vormgeving en herkenbare knoppen is de Compaan Connect eenvoudig te bedienen. Naast een combinatie van onze eigen diensten voor foto’s, email en de agenda, biedt de Compaan Connect een eigen veilige Compaan-appstore met apps van derde partijen.

 

Een online familie-omgeving
Familie en vrienden kunnen een oogje in het zeil houden. Zij ondersteunen de Compaan- gebruikers met de online familie-omgeving vanaf hun eigen computer, tablet of smartphone. Zo kunnen ze op afstand een app op de Compaan zetten, instellingen aanpassen of meekijken op het scherm. Ook zijn er diverse hulpfuncties voor mantelzorgers zoals een “goedemorgen- melding” of medicijnen herinnering.

 

De Compaan Connect kost eenmalig € 299,00 met daarbij een abonnement van € 12,95 per maand voor onze dienstverlening.

 

Beheer en 365 dagen per jaar ondersteuning
Moeilijk? Helemaal niet! Wij zorgen voor beveiliging, updates en back-up van de Compaan. Daarnaast hoort bij een eenvoudige tablet natuurlijk vriendelijke ondersteuning in het gebruik. Onze servicedesk is 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar voor alle mogelijke vragen.

 

Wij zoeken de samenwerking!

De Compaan is direct verkrijgbaar voor particulieren maar wordt ook ingezet in partnerschap met zorgverleners, gemeenten en aanbieders van e-health diensten. De Compaan wordt dan aangeboden in een eigen look & feel met lokale diensten en functionaliteiten. Bijvoorbeeld als veilig platform voor “zorg op afstand” of als eenvoudige tablet om ouderen met anderen in contact te brengen. Zo bieden we samen een volledig gei?ntegreerde dienst op het gebied van welzijn, mantelzorg en professionele zorg.

 

Over Compaan
Het idee van de Compaan is ontstaan vanuit de eigen ervaring van oprichter Joost Hermanns. Zijn 90-jarige oudtante wilde met een iPad aan de slag maar dat bleek te moeilijk. Omdat zijn oudtante wel wilde e-mailen en foto’s wilde zien van zijn kinderen, bedacht Joost de Compaan.