Nieuws

Colt stelt Annette Geuther aan als vice president New Business Development

04 feb 2020 - Categorie: Personalia

Colt Technology Services maakt vandaag bekend dat Annette Geuther is aangesteld als vice president (VP) New Business Development per 1 januari 2020. Ze opereert vanuit München en brengt verslag uit aan Keri Gilder, de chief Commercial Officer CCO van Colt.


Geuther beschikt over een brede kennis van nieuwe en opkomende technologieën en is een expert op het gebied van go-to-marketstrategieën voor nieuwe diensten. De combinatie met haar wereldwijde werkervaring op het gebied van direct en indirect sales maakt haar bij uitstek de juiste persoon om Colt te versterken in de huidige ontwikkelingen, zoals de aanhoudende investeringen in onder meer 5G, edge computing, SDN, NFV, kapitaalmarkten en cybersecurity.

 

Keri Gilder: “Het doe me een groot genoegen om Annette binnen ons team te verwelkomen. Bij Colt zijn wij er trots op dat we voorop lopen met nieuwe en opkomende technologieën. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat Annette haar deskundigheid en werkervaring ons gaat helpen om te blijven innoveren en de status quo binnen onze branche uit te dagen.”

 

Geuther was eerder werkzaam voor ADVA. In haar laatste functie bij ADVA was zij Senior vice president Sales Emerging Markets. Haar team was verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in Oost- en Zuid-Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Voordat Geuther in dienst trad bij ADVA bekleedde zij diverse senior managementposities bij wereldwijde communicatiebedrijven. Zij was onder meer werkzaam in Duitsland, de Verenigde Staten, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

 

Geuther: “Ik vind het geweldig om bij Colt in dienst te treden. Ik was altijd al onder de indruk van de agile aanpak van de organisatie. Colt heeft met het IQ-netwerk een indrukwekkende wereldwijde footprint, maar opereert nog altijd als een challenger. Wat betreft innovatie en klantervaring dagen ze de markt nog altijd uit. Ik ben ervan overtuigd dat het nieuwe decennium net zoveel veranderingen voor Colt met zich zal meebrengen als het vorige en sta te popelen om een bijdrage te leveren aan Colt’s voortdurende transformatie.’’