Nieuws

Arrow ECS wint NetApp ‘EMEA Partner Excellence Award’ 2017

28 jun 2017 - Categorie: Partnerprogramma

NetApp, de data-autoriteit voor de hybride cloud, heeft Arrow ECS benoemd tot ‘Distributeur van het jaar’ bij de NetApp EMEA Partner Excellence Awards 2017


Op de foto vlnr:

Ashley Robinson, Senor Director EMEA Marketing, NetApp 

Julie Desombre Martin, Sales Director, Arrow ECS EMEA

Jesper Trolle, Vice President North West Europe and APAC, Arrow ECS

Henri Richard, Executive Vice President, Worldwide Field and Customer Operations, NetApp

 

De jaarlijkse uitreiking vond plaats tijdens het galadiner van het Partner Executive Forum EMEA van NetApp in Tallinn, Estland. Partners die het afgelopen jaar sterk zijn gegroeid of bijzondere prestaties hebben laten zien, werden in het zonnetje gezet.

 

“De wereld wordt steeds meer data-gedreven. Dat creëert enorme kansen voor partners die weten hoe de hybrid cloud werkt”, zegt Alfred Manhart, Senior Director Channel & SI voor EMEA bij NetApp. “Data groeien steeds vaker uit tot sets van enorme proporties die gefragmenteerd over verschillende locaties zijn opgeslagen. Dit vormt een uitdaging voor bedrijven die het potentieel van deze data willen benutten. De expertise die onze partners in huis hebben op het gebied van datamanagement speelt voor hen een cruciale rol en daarom zijn we zo trots op ons ecosysteem. Onze Excellence Awards zijn bestemd voor de partners die daar in hun regio de krachtigste bijdrage aan leveren.”

 

Arrow ECS kreeg de award vanwege zijn uitstekende omzetresultaten met NetApp-oplossingen in het fiscale jaar 2017 in verschillende focuslanden, met name met flash- en converged infrastructure-oplossingen.

 

“Als één van de belangrijkste strategische distributeurs van NetApp met een aanwezigheid in zeventien Europese landen, zijn we zeer blij om deze belangrijke prijs voor het tweede jaar op rij te ontvangen”, zegt Patrice Roussel, Vice President Strategic Alliances van Arrow ECS in EMEA. “We zien een sterke groei in het flash-segment en met converged infrastructure, zoals met FlexPod. We zijn er trots op om NetApp te ondersteunen op deze technologische focusgebieden.”

 

Het NetApp EMEA Partner Executive Forum 2017 vond plaats van 12 tot 14 juni in het Hilton Tallinn Park in Estland. Bij de jaarlijkse partner kick-off stonden algemene sessies, rondetafelsessies, breakouts en één-op-één-sessies op het programma, maar ook bijzondere keynote speeches. Het Partner Executive Forum geeft de NetApp-partners jaarlijks de mogelijkheid om als eerste geïnformeerd te worden over strategie- en programma-updates, marktverschuivingen en -kansen, en om te netwerken en de kracht van data in een hybride cloudwereld te ervaren.