Nieuws

ALSO's virtuele beurs een enorm succes en langer geopend

30 apr 2020 - Categorie: Events

International Channel Trends+Visions Groot succes voor ALSO's virtuele beurs


 

28 april vond International Channel Trends+Visions, de virtuele beurs van ALSO voor de IT-industrie plaats. Na de zeer positieve respons op het digitale CTV event in de DACH-regio werd deze nu internationaal uitgerold. Het evenement vond gelijktijdig plaats op zeven platforms voor 20 ALSO-landen. In minder dan vier weken tijd kwam het team in contact met leveranciers, nodigde het resellers uit en sprak met de pers. Het idee kreeg een overweldigende respons: Meer dan 250 leveranciers namen deel met stands, er werden 285 presentaties gegeven door zowel leveranciers als ALSO-experts en er werden bijna 60 webinars gehouden. Ongeveer 10.000 bezoekers op alle platforms kregen de laatste informatie over trends en onderwerpen in de IT-industrie.

 

In zijn keynote verklaarde Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO, de grote kansen die hij ziet voor de IT-industrie. "De crisis kan een kans zijn voor iedereen - als je de juiste partner hebt, die investeert in toekomstige technologie en platforms, en de juiste mensen".

 

Er was een grote belangstelling voor oplossingen voor de moderne werkplek en consumptie-industrie, presentaties over Cybersecurity, het Internet of Things en aanbiedingen voor Home Office en Home School.

 

Gustavo Möller-Hergt: "We missen zeker het directe contact met onze klanten en door hun eisen heropenen we onze kantoren weer stap voor stap. Maar tegelijkertijd zijn we er zeker van dat dit niet het laatste virtuele evenement is dat door ALSO georganiseerd wordt. Het is een geweldige manier om in contact te blijven en tegelijkertijd veilig te blijven".

 

Door de grote respons en de vele verzoeken blijven de zeven platforms van de virtuele Internationale CTV open tot 3 mei 2020.

 

Registratie link: link