Evenementen

Think Forward: Modern Business Experience - 19 april: RAI Amsterdam

19 apr 2018

Op donderdag 19 april 2018 vindt in de RAI in Amsterdam het Oracle Modern Business Experience-event plaats.


Op donderdag 19 april 2018 vindt in de RAI in Amsterdam het Oracle Modern Business Experience-event plaats. Dit is een dag vol manieren om te ontdekken hoe organisaties hun business kunnen versnellen met transformatie en groei. Snelheid is vandaag de dag cruciaal. Maar door die snelheid is het ook nodig dat bedrijven en individuen zich snel kunnen aanpassen om succesvol te zijn. Verder moeten organisaties zich nú voorbereiden op wat er komen gaat.

 

De openings-keynote van het event wordt verzorgd door Mark Hurd, Chief Executive Officer van Oracle. Dagvoorzitter is journalist en presentator Rik van de Westelaken. Andere sprekers zijn onder andere Michiel Muller (medeoprichter van Picnic), Bas Doorn (cybersecurity-expert en oprichter van Keyn) en Rutger van Zuidam (ondernemer en CEO van DutchChain).

 

Tijdens de vele sessies die dag bieden sprekers nieuwe ideeën, inzichten en intelligentie om in actie te komen in alle mogelijke sectoren: van finance, supply chain en marketing tot aan sales, human resources en informatietechnologie. Bezoekers leren wat werkt – en wat niet – van toonaangevende bedrijven in de detailhandel, de industrie en de publieke sector. Deze ondernemingen vertellen ook hoe ze gebruikmaken van opkomende technologieën, zoals cloud, predictive analysis, blockchain en artificial intelligence.


Opkomende technologieën spelen een belangrijke rol tijdens het MBX-event: de cloud, kunstmatige intelligentie, machine learning, IoT, blockchain en meer komen alle aan bod. Deze technologieën helpen om de flexibiliteit te vergroten, meer te bereiken met minder middelen, de applicatieontwikkeling te versnellen en te vereenvoudigen en SaaS-applicaties uit te breiden met PaaS om zo te voldoen aan bedrijfsbehoeften en de concurrentie te verslaan. Diverse experts vanuit Oracle zijn aanwezig om hier tijdens specifieke sessies meer over te vertellen.