Evenementen

Nutanix presenteert cloud-evenement van het jaar in Nederland

12 mrt 2019

.NEXT On Tour komt naar Utrecht de dag nadat Nutanix het nieuwe hoofdkantoor van EMEA, gevestigd in Nederland, heeft geopend


 

Nutanix, Inc. (NASDAQ: NTNX), marktleider op het gebied van cloud computing, presenteert het cloud-evenement van het jaar, .NEXT On Tour, op 12 maart in Utrecht. Daar zullen Nutanix-klanten en commerciële partners de nieuwste hybrid cloud-technologieën zien die bedrijven over de hele wereld transformeren.

 

Vandaag, de dag voor het .NEXT On Tour evenement in Utrecht viert Nutanix de opening van zijn nieuwe administratieve hoofdkantoor voor de bedrijfsactiviteiten in Nederland. Daar zitten ook belangrijke bedrijfsfuncties voor de verkoopregio’s Nutanix Europe, het Midden-Oosten en Afrika. Het nieuwe gebouw in Hoofddorp biedt Nutanix een grotere ruimte in vergelijking met het vorige gebouw, dat ook in Hoofddorp gevestigd was. Het nieuwe kantoor van 3200 vierkante meter werd geopend door Dheeraj Pandey, voorzitter, mede-oprichter en CEO van Nutanix, samen met Patrick van de Werken, de nieuw benoemde Vice President van Nutanix-activiteiten in Noordoost-Europa en Rusland.

 

Patrick van de Werken zegt het volgende over de opening van het nieuwe kantoor: "De verhuizing naar het nieuwe gebouw aan het Mercuriusplein in Hoofddorp is een weerspiegeling van onze expansie als landelijke organisatie. Ik verheug mij erop om te verhuizen naar een kantoor met state-of-the-art faciliteiten waar we ons team kunnen onderbrengen in een innovatieve werkomgeving."

 

Van de Werken, die eerder al verantwoordelijk was voor de subregio's Nordics en Benelux van Nutanix, zegt dat de nieuwe kantoren een stap vooruit betekent voor Nutanix in Nederland: "Met deze nieuwe faciliteit kunnen we de juiste mensen aantrekken om toe te treden tot de Nutanix-familie. We zijn op zoek naar mensen met een 'oprichtersmentaliteit', die de intrinsieke motivatie hebben om Nutanix in hun regio te vertegenwoordigen, alsof het hun eigen bedrijf is."

 

.Next on Tour in Utrecht

Op 12 maart wordt .NEXT On Tour in Utrecht georganiseerd, een van de 24 .NEXT-evenementen die dit voorjaar plaatsvinden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het evenement is ontworpen voor IT-professionals om Nutanix-producten voor hybrid cloud te ervaren en om zelf te zien hoe deze technologieën hun bedrijven kunnen transformeren. "Op .NEXT On Tour in Utrecht zullen we klanten, partners en professionals verbinden," zegt Patrick Van de Werken, "maar het is ook een kans om onze toekomstvisie uit te leggen." Toegang tot het evenement is alleen voor genodigden.