Evenementen

Nutanix .NEXT on tour komt naar Rotterdam

10 mrt 2020
Door: Redactie

Op dinsdag 10 maart komt .NEXT on tour naar de Cruise Terminal in Rotterdam. Hier komen experts en IT-leiders samen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van datacenters en cloud-technologie te delen.


‘Cloud first’ is het veelgehoorde credo. Maar welke cloud? Hebben organisaties de juiste technologie, processen en skills in huis om een succesvolle (hybride) cloud-strategie vorm te geven? Welke voordelen, risico’s en valkuilen bestaan er bij de reis naar de cloud? Tijdens .NEXT on tour presenteren Nutanix en zijn partners de oplossingen die bestaan voor cloud, data management en end user computing.

 

Bezoekers kunnen keynotes bijwonen van Julie O’Brian (Sr. Vice President of Corporate Marketing, Nutanix) en Rajiv Mirani (CTO, Nutanix) alsook van Edwin Voermans (Sr. System Engineer, Nutanix) en Ruben Spruijt (Sr. Technologist, Nutanix). Victor Mids (Illusionist, Mindf*ck) sluit de dag af.

 

1:1 interviews & registreren

Het evenement is gratis bij te wonen. Inschrijven kan via deze link. Tijdens het event zijn diverse experts en het (lokale) management beschikbaar voor een-op-een-gesprekken. We horen het graag indien er interesse is naar Rotterdam te komen en/of iemand te spreken.

  • Event: .NEXT on tour
  • Datum: dinsdag 10 maart 2020
  • Locatie: Cruise Terminal Rotterdam
  • Registratie & informatie: bezoek de website