Evenementen

Channel Roadshow 2020 “What’s their edge?”

17 mrt 2020

Utrecht: Channel Roadshow 2020 “What’s their edge?” Op 17 maart 2020 komt Vertiv, wereldwijde leverancier van IT-infrastructuur- en continuïteitsoplossingen, naar Nederland met de Channel Roadshow.


 

"Helaas hebben Ingram Micro en Vertiv in verband met het Covid-19-virus besloten de komst van de Channel Roadshow naar Nederland op 17 maart 2020 uit te stellen tot naar verwachting de zomer van 2020.

 

Heeft u zich ingeschreven, dan blijft uw registratie voorlopig staan en zullen we later dit jaar contact opnemen om te informeren over een nieuwe datum voor het evenement.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tanja Hoebe via Tanja.Hoebe@vertiv.com

 

Tijdens deze Roadshow, die met 12 events in 9 landen heel EMEA doorkruist, zal Vertiv het portfolio met nieuwe “edge ready” oplossingen voor de channelmarkt presenteren, alsmede de laatste ontwikkelingen en trends bespreken. Innovaties met betrekking tot software, koeling, energie, IT-beheer en monitoring op afstand, zullen uitgebreid aan bod komen tijdens hands-on sessies met technische experts. Tijdens de keynote speech ‘Closer to the Edge’ zal spreker Marcel van Zwienen verder ingaan op de laatste trends op het gebied van datacenters en focussen op wat de toekomst voor ons in petto heeft.

 

 

“De Channel Roadshow is een aanrader voor iedereen die werkzaam is in de channel”, volgens Joachim Fischer, channel sales director bij Vertiv EMEA. “Uit onderzoek blijkt een toename van 400% als het gaat om edge-sites. Digitale transformatie blijft onverminderd voor verdere groei van de IT-sector zorgen en de nieuwste initiatieven, waaronder het met awards bekroonde partnerprogramma van Vertiv, zijn daarom zeker de moeite waard om nader kennis mee te maken.”

 

 

Het programma:

09:30 - 10:00: Inloop en welkom

10:00 - 11:30: Presentaties

11:30 - 12:30: Demo's

12:30 - 13:30: Lunch

 

De locatie:

Ingram Micro, Secoya Campus Building C, Papendorpseweg 95 te Utrecht

 

Contact / vragen / afspraak maken:

Margaux Smeets – vertiv@lvtpr.com

Meld u hier gratis aan voor dit evenement.