Evenementen

21 September – AMS10 bouwstartborrel

21 sep 2018

Bouwstart nieuwe mijlpaal voor datacenterbedrijf


Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier van carrier- en cloud-neutrale colocatie datacenterdiensten, gaat vrijdag 21 september van start met de bouw van zijn nieuwe datacenter in Amsterdam (AMS10). Geïnteresseerden en relaties zijn vanaf 15:30 van harte welkom om bij het slaan van de eerst paal aanwezig te zijn, en aansluitend te proosten op dit heugelijke moment.

 

AMS10 wordt het tiende datacenter van Interxion in Amsterdam. Het gebouw zal worden gerealiseerd op het terrein op de Amsterdam Schiphol campus, één van de drie grote datacentercampussen in de directe omgeving van internetknooppunt AMS-IX. AMS-IX is het grootste internetknooppunt ter wereld. De investering in de eerste twee fasen van AMS10 zal naar verwachting €128 miljoen bedragen.

Voorafgaand aan het slaan van de eerste paal zullen achtereenvolgens Michael van den Assem (Managing Director van Interxion Nederland), Lotte de Bruijn (directrice Nederland ICT) en Adam Elzakalai (wethouder bij de gemeente Haarlemmermeer) kort het belang van de bouw van AMS10 en de digitale infrastructuur van Nederland duiden.

 

Programma voor vrijdag 21 september

15:30-16:00 Ontvangst op de bouwplaats van AMS10

16:00-16:30 Toespraken van Michael van den Assem, Lotte de Bruijn en Adam Elzakalai, gevolgd door het slaan van de eerste paal

16:30-18:00 Netwerkborrel met hapjes en drankjes

 

Locatie

Pudongweg 37, Rozenburg (Route)

 

Aanmelden

Via https://www.interxion.com/nl/over-ons/evenementen/eerste-paal-event-ams10/ kan iedereen zich aanmelden voor dit evenement